ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ- ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Πέντε πρόσωπα υπό κράτηση- Ύποπτες ουσίες

ΑΓ. ΔΟΜΕΤΙΟΣ- ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: Πέντε πρόσωπα υπό κράτηση- Ύποπτες ουσίες

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, στον χώρο της Ιπποδρομιακής Λέσχης στον Άγιο Δομέτιο, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (18/10).

Ενημέρωση του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκαν 27 έλεγχοι σε υποστατικά, βάσει δικαστικού εντάλματος, ενώ πέντε αλλοδαποί μεταφέρθηκαν να στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αστυνομίας, αφού εκ πρώτης φαίνεται να διέμεναν παράνομα στην Κύπρο.

Ακόμη, εντοπίστηκε ποσότητα φαρμάκων, τα οποία κατασχέθηκαν και αναμένεται να σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το είδος των φαρμάκων και αν αυτά ήταν παράνομα.

Στην πολύωρη συντονισμένη επιχείρηση, έλαβαν μέρος μέλη της ΜΜΑΔ, της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης καθώς και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE