Δήλωση για ΚΑΡΤΑ: «Δεν είναι το ιδανικό – Πληγώνει…» – Πόση ΜΕΙΩΣΗ είδε ο Απόλλωνας στα εισιτήρια

Δήλωση για ΚΑΡΤΑ: «Δεν είναι το ιδανικό – Πληγώνει…» – Πόση ΜΕΙΩΣΗ είδε ο Απόλλωνας στα εισιτήρια

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στο θέμα της Κάρτας Φιλάθλου και την αντίδραση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων της Λεμεσιανής ομάδας παρατήρησε:

«Είναι αλήθεια πως είναι αρκετός ο κόσμος που δεν πηγαίνει στο γήπεδο. Εμείς έχουμε μείωση 50% σε σχέση με πέρυσι. Δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι. Γενικότερα είναι ο κόσμος που αντιδρά. Είχαμε πει ξανά πως το μέτρο αυτό δεν είναι το πιο ιδανικό. Για την ώρα πληγώνει το ποδόσφαιρο αυτό το μέτρο. Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για να επαναφέρουμε τη πλατιά μάζα του κόσμου στα γήπεδα. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με αυτούς του 5-10, να τους διώξουμε και να ανοίξουμε τις πύλες των γηπέδων στον κόσμο. Δεν γίνεται να κόψουμε όλα τα δάση για να μην έχουμε πυρκαγιές. Έχουμε διώξει τον μισό κόσμο για να προστατευτούμε από πέντε. Δεν θέλουμε βία στα γήπεδα, όμως θέλουμε και κόσμο στα γήπεδα. Σύντομα θα έχουν πρόβλημα και οι μικρές ομάδες που περιμένουν τα παιχνίδια με τις μεγάλες για τα εισιτήρια. Βγάζουν 2-3 μήνες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE