Ντέρμπι «αιωνίων» με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο

Ντέρμπι «αιωνίων» με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο

Μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου η Ομόνοια ενημερώνει:

«Το τμήμα πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημερώνει πως η είσοδος στον αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι δωρεάν.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή, στις 20:00, στο στάδιο «Ελευθερία».

Θα ισχύσει η κάρτα Κάρτα Φιλάθλου.

Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη του κόσμου μας, για να φτάσει σε άλλη μία μεγάλη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.