ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες ακινητοποίησαν τον ληστή με το μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες ακινητοποίησαν τον ληστή με το μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του, αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή (19/10) κουκουλοφόρος ηλικίας 29 χρόνων από τη Λάρνακα ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς με μαχαίρι να ληστέψει περίπτερο στη Κοινότητα Μενεού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης «λίγο μετά τις 10 το πρωί, νεαρός που φορούσε κουκούλα στο κεφάλι αποπειράθηκε να ληστέψει περίπτερο, κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο κουκουλοφόρος καταδιώχθηκε από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου και στην προσπάθεια του να διαφύγει, πήδηξε από κλειδωμένο κάγκελο και εισήλθε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου» που γειτνιάζει με το υποστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE