ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες ακινητοποίησαν τον ληστή με το μαχαίρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολίτες ακινητοποίησαν τον ληστή με το μαχαίρι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του, αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο Παρασκευή (19/10) κουκουλοφόρος ηλικίας 29 χρόνων από τη Λάρνακα ο οποίος προσπάθησε ανεπιτυχώς με μαχαίρι να ληστέψει περίπτερο στη Κοινότητα Μενεού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης «λίγο μετά τις 10 το πρωί, νεαρός που φορούσε κουκούλα στο κεφάλι αποπειράθηκε να ληστέψει περίπτερο, κρατώντας ένα μαχαίρι. Ο κουκουλοφόρος καταδιώχθηκε από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου και στην προσπάθεια του να διαφύγει, πήδηξε από κλειδωμένο κάγκελο και εισήλθε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου» που γειτνιάζει με το υποστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE