Εγκληματίας που βίασε, σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια 7χρονη πήρε την ποινή που του άξιζε

Εγκληματίας που βίασε, σκότωσε και πέταξε στα σκουπίδια 7χρονη πήρε την ποινή που του άξιζε

Οργή και αποτροπιασμό είχε προκαλέσει η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας ενός 7χρονου κοριτσιού στο Πακιστάν. Το μικρό κορίτσι εξαφανίστηκε τον Ιανουάριο του 2018 ενώ πήγαινε σε ένα κοντινό σπίτι για να κάνει μάθημα ενώ λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών, βιασμένη και δολοφονημένη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μικρή Zainab απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε με εικόνες από κάμερες ασφαλείας να είχαν καταγράψει τον ύποπτο να απομακρύνεται μαζί με τη μικρή, προτού εκείνη βρεθεί νεκρή.

Ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο αποφάνθηκε ότι η ενδεδειγμένη τιμωρία για αυτό είναι η θανατική ποινή. Μάλιστα πολίτες του Πακιστάν ζητούσαν ο δράστης να κρεμαστεί δημόσια με τον Δικαστή όμως να διατάζει τον θάνατό του σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία.

Ωστόσο όπως σημειώνεται σε δημοσιεύματα ο πατέρας της 7χρονης Ζainab ήταν παρών στην εκτέλεση με τον δράστη, ο οποίος ομολόγησε κι άλλες δολοφονίες να κρεμάζεται με σχοινί.

Ο πατέρας της μικρής στη συνέχεια ευχαρίστησε τους Δικαστές αναφέροντας: «Το παιδί μου δεν θα επιστρέψει πίσω, όμως είμαι ικανοποιημένος που αποδόθηκε δικαιοσύνη»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν

Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.