Το… τηλεφώνημα που έβαλε «ΦΩΤΙΑ» – Μίλησε ήδη με ΑΛΛΟ τεχνικό η Ρεάλ;

Το… τηλεφώνημα που έβαλε «ΦΩΤΙΑ» – Μίλησε ήδη με ΑΛΛΟ τεχνικό η Ρεάλ;

Με τον Ιταλό τεχνικό Αντόνιο Κόντε συνομίλησε ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, όπως μεταδίδουν ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ. Είναι ο βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του Τζούλεν Λοπετέγκι.

Κρίσιμα θα είναι τα επόμενα τρία παιχνίδια για την προπονητική σταδιοδρομία του Τζούλεν Λοπετέγκι στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, η γκρίνια κυριαρχεί στο Μπερναμπέου και αρκετοί κάνουν λόγο πως η Βασίλισσα ψάχνει τον επόμενο προπονητή της. Σύμφωνα με την «Coriere dello Sport» και την «Μundo Deportivo» o Φλορεντίνο Πέρεθ ήδη έχει προσεγγίσει τον Αντόνιο Κόντε, με σκοπό να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του.

Ο πρώην κόουτς της Τσέλσι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Ρεάλ, αν τελικά αποχωρήσει ο Λοπετέγκι από την Μαδρίτη.

Η περίπτωση του Αντόνιο Κόντε έχει ξανακουστεί και τον Μάιο, όταν ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε δηλώσει την παραίτηση του από τον πάγκο της «Βασίλισσας». Ο Πέρεθ από τότε είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Ιταλό τεχνικό, τον ήθελε στην Ρεάλ αλλά τελικώς προκρίθηκε η επιλογή του Τζούλεν Λοπετέγκι.

Τα επόμενα ματς θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για τον 52χρονο τεχνικό των «μερέγχες», καθώς αν γίνει άλλο ένα… στραβοπάτημα, θα αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE