Απίθανος! Έπαιξε στην Εθνική του και 25 ώρες μετά σκόραρε στον τελικό του Copa do Brasil! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανος! Έπαιξε στην Εθνική του και 25 ώρες μετά σκόραρε στον τελικό του Copa do Brasil! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, Τζιόρτζιαν ντε Αρασκαέτα, ταξίδεψε -κυριολεκτικά- από την μια άκρη του κόσμου στην άλλη για να παίξει στον τελικό του Copa do Brasil.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, Τζιόρτζιαν ντε Αρασκαέτα, ταξίδεψε από την Σαϊτάμα έως στο Σάο Πάολο για να παίξει στον τελικό του Copa do Brazil με την Κρουζέιρο. Ο Ουρουγουανός έδωσε το παρόν στην αναμέτρηση με την Ιαπωνία, – αγωνίστηκε για 45′- στην οποία η «Σελέστε» γνώρισε φιλική ήττα με 4-3 και 25 ώρες μετά, βρέθηκε στη Βραζιλία για να παίξει απέναντι στην Κορίνθιανς.

Ο Αρασκαέτα σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο του 2ου τελικού και έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του Μάνο Μενέζες, για δεύτερη συνεχόμενη φορά και έκτη συνολικά με την Κρουζέιρο να είναι η πολυνίκης του θεσμού.

Δείτε το γκολ του Ουρουγουανού:

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE