ΥΠΟΘΕΣΗ COBALT: Επίθεση Γρηγόρη Διάκου στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου -Αιτία η απόλυση του CEO

ΥΠΟΘΕΣΗ COBALT: Επίθεση Γρηγόρη Διάκου στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου -Αιτία η απόλυση του CEO

Ιδιαίτερα επιθετικός σε βάρος του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκου Μιχαηλίδη, εμφανίστηκε στα ερτζιανά το πρωί της Παρασκευής (19/10) ο Γρηγόρης Διάκος.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, «Πρωινό Δρομολόγιο», άφησε υπόνοιες για τον ρόλο του κ. Μιχαηλίδη.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cobalt σχολιάζοντας τη θέση του τελευταίου ότι κακώς είχε απολυθεί από την αεροπορική εταιρεία ο προηγούμενος Εκτελεστικός της Διευθυντής, εξέφρασε ερωτηματικά.

Με το ανάλογο ύφος διερωτήθηκε γιατί ο κ. Μιχαηλίδης δείχνει τόση συμπάθεια προς το πρόσωπο του πρώην εκτελεστικού διευθυντή της Cobalt, ενώ πήγε και ένα βήμα παρακάτω: «Θα πρέπει το κράτος να προβληματιστεί για τον ρόλο κάποιων κυβερνητικών αξιωματούχων».

Μιλώντας για τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας, ο κ. Διάκος ανέφερε πως λάμβανε λανθασμένες αποφάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έβαζε τις πιο υψηλές τιμές εισιτηρίων στην αγορά, καθιστώντας την Cobalt απρόσιτη για το ταξιδιωτικό κοινό. 

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (18/10) η Αρχή Αδειοδότησης Αεροπορικών Εταιρειών (ΑΤΛΑΣ), της οποίας προεδρεύει ο Αλέκος Μιχαηλίδης, αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια της Cobalt.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.