ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο λόγος που ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε χαμηλά – Αναστατώθηκαν πολίτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο λόγος που ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε χαμηλά – Αναστατώθηκαν πολίτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/10) στις περιοχές Στροβόλου και Έγκωμης, λόγω χαμηλών πτήσεων που έκανε το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο λόγος που το ελικόπτερο κινείτο σε τόσο χαμηλά επίπεδα, ήταν για να ελέγξει και να καταγράψει τα κυκλοφοριακά προβλήματα σε ώρες αιχμής.

Σκοπός του ελέγχου και της καταγραφής των προβλημάτων, ήταν για να γίνει μελέτη και να δοθούν εισηγήσεις για επίλυση του θέματος και αποφυγή ταλαιπωρίας από πλευράς οδηγών.

Ακρετοί κάτοικοι των περιοχών φαίνεται ότι αναστατώθηκαν από το περιστατικό, ωστόσο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

Η πιο κάτω φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Cy Police Check Point:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE