ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο λόγος που ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε χαμηλά – Αναστατώθηκαν πολίτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ο λόγος που ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε χαμηλά – Αναστατώθηκαν πολίτες – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/10) στις περιοχές Στροβόλου και Έγκωμης, λόγω χαμηλών πτήσεων που έκανε το ελικόπτερο της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, ο λόγος που το ελικόπτερο κινείτο σε τόσο χαμηλά επίπεδα, ήταν για να ελέγξει και να καταγράψει τα κυκλοφοριακά προβλήματα σε ώρες αιχμής.

Σκοπός του ελέγχου και της καταγραφής των προβλημάτων, ήταν για να γίνει μελέτη και να δοθούν εισηγήσεις για επίλυση του θέματος και αποφυγή ταλαιπωρίας από πλευράς οδηγών.

Ακρετοί κάτοικοι των περιοχών φαίνεται ότι αναστατώθηκαν από το περιστατικό, ωστόσο δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. 

Η πιο κάτω φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Cy Police Check Point:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE