Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Ήδη, μπήκαμε στον τρίτο χρόνο του τετραετούς προγράμματος με επίκεντρο τη διαφώτιση και την ενημέρωση κατά των διακρίσεων που υλοποιεί η ΚΟΠ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας με την ονομασία «Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι».
Το ««Όλοι διαφορετικοί – Όλοι ίσοι» είναι και το σύνθημα που θα αναγράφεται σε πανό το οποίο θα μεταφέρουν παιδιά στο γήπεδο κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο πριν τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με τις ομάδες έχει ετοιμάσει ένα video μέσω του οποίου ποδοσφαιριστές στέλνουν μηνύματα κατά των διακρίσεων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις