ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τρέλα στην ΑΕΚ για Μπάγερν: Δεδομένο το SOLD OUT!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τρέλα στην ΑΕΚ για Μπάγερν: Δεδομένο το SOLD OUT!

Σχεδόν 5.000 εισιτήρια έχουν απομείνει για το ΑΕΚ-Μπάγερν, με το sold out να θεωρείται πλέον δεδομένο!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ερχόμενη Τρίτη (23/10, 19:55) την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και οι άνθρωποι της Ένωσης βλέπουν να βρίσκονται μία ανάσα από το sold out.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε… χαμός στα εκδοτήρια και η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται, ωστόσο αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει περίπου 5.000 «κομμάτια» για το ματς με τους Βαυαρούς.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE