Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στο κατάστρωμα του USS Ronald Reagan

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στο κατάστρωμα του USS Ronald Reagan

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο MH-60 Seahawk συνετρίβη στο κατάστρωμα του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου USS Ronald Reagan, λίγη ώρα μετά την απογείωσή του, όπως επιβεβαίωσε το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν αλλά είναι «σε σταθερή κατάσταση» και δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός.

Λόγω της συντριβής κρίθηκε απαραίτητη η εκκένωση μέρους του προσωπικού.

Η συντριβή σημειώθηκε στην θάλασσα των Φιλιππινών, όπου το αεροπλανοφόρο πραγματοποιεί επιχείρηση. Παρά το περιστατικό, το USS Ronald Reagan συνεχίζει κανονικά τις εργασίες του, όμως.

Το εν λόγω αεροπλανοφόρο είναι μέλος του Έβδομου Αμερικάνικου Στόλου, και επιχειρεί στον Ειρηνικό ωκεανό. Βάση του είναι η Γιακοσούκα της Ιαπωνίας.

CNN

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE