10 μήνες φυλάκιση σε γνωστό Κύπριο επιχειρηματία για το Café Pralina

10 μήνες φυλάκιση σε γνωστό Κύπριο επιχειρηματία για το Café Pralina

Σε φυλάκιση 10 μηνών καταδικάστηκε Κύπριος επιχειρηματίας.

Του Φάνη Μακρίδη

Πρόκειται για τον Δημήτρη Χατζηαργυρού, ο οποίος από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου είναι τρόφιμος στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο κ. Χατζηαργυρού καταδικάστηκε για επιταγή που εξέδωσε και ήταν συνολικού ύψους 150.000 ευρώ. Σχετίζονται με επιχειρηματική συμφωνία που έγινε το 2010 για την εξαγορά της ιδιοκτήτριας εταιρείας του Café Pralina.

Σε επικοινωνία που είχαμε με νομικό εκπρόσωπο του κ. Χατζηαργυρού, μας ανέφερε ότι πράγματι η καταδίκη του Κύπριου επιχειρηματία ήταν για υπόθεση που αφορούσε την γνωστή καφετέρια.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE