ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΟΝΙΑ: Στα Ηνωμένα Έθνη το ψευδοκράτος λόγω απουσίας συμφωνίας

ΛΕΜΕΣΟΣ- ΣΥΛΛΗΨΗ ΦΟΝΙΑ: Στα Ηνωμένα Έθνη το ψευδοκράτος λόγω απουσίας συμφωνίας

Στα Ηνωμένα Έθνη, απευθύνθηκε η ψευδοαστυνομία, για “έκδοση” του στο ψευδοκράτος, αφού δεν υπάρχει σχετική συμφωνία μεταξύ κατοχικού καθεστώτος και Κυπριακής Δημοκρατίας.

 Δημοσίευμα της τουρκικής Hurriet την Παρασκευή (19/10), αφού αναφέρεται στην είδηση της σύλληψης του 23χρονου στην Λεμεσό από τις Αρχές της Δημοκρατίας, υποστηρίζει ότι η ψευδοαστυνομία ζήτησε από Ηνωμένα Έθνη να εμπλακούν, έτσι ώστε ο 23χρονος να παραδοθεί στο κατοχικό καθεστώς.

Το τουρκοκυπριακό πρακτορείο ειδήσεων Bayrak, δεν αναφέρεται σε διαβήματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, παρά μόνο σε “νόμιμες” κινήσεις για έκδοση του 23χρονου στα κατεχόμενα.

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE