ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές για το πλοιάριο- Αναμένεται εκτίμηση της κατάστασης

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε κινητοποίηση οι Αρχές για το πλοιάριο- Αναμένεται εκτίμηση της κατάστασης

Στο αλιευτικό καταφύγιο Αγίου Νικολάου στον Πρωταρά, μεταφέρεται αριθμός προσώπων που εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε μικρό σκάφος ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο, το μεσημέρι της Παρασκευής (19/10).

Πληροφορίες του ThemaOnline από αρμόδια πηγή, αναφέρουν ότι μέχρι στιγμής (15:15), οι Αρχές δεν είναι σε θέση να ανακοινώσουν των αριθμό των ανθρώπων που επιβαίνουν του σκάφους, όπως ούτε την εθνικότητα αλλά και την κατάσταση τους.

Όπως μας λέχθηκε, υπολογιζόταν ότι γύρω στις 15:00 αναμενόταν το μικρό σκάφος να φτάσει στο αλιευτικό καταφύγιο Αγίου Νικολάου στον Πρωταρά.

Οι Αρχές θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν περισσότερα αφού οι επιβαίνοντες του σκάφους φτάσουν στην στεριά με ασφάλεια και υπάρχει εκτίμηση της κατάστασης.

X.Z.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE