Έξω φρενών με Μιχαηλίδη οι υπάλληλοι της Cobalt

Έξω φρενών με Μιχαηλίδη οι υπάλληλοι της Cobalt

Τα επιχειρήματα του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών Αλέκου Μιχαηλίδη αναφορικά με την Cobalt Air «στερούνται κάθε σοβαρότητας», αναφέρεται σε ανακοίνωση των υπαλλήλων της Cobalt.

 

«Είδαμε με μεγάλη μας έκπληξη να δημοσιεύονται και να δηλώνονται ανακρίβειες και παραπλανητικά σχόλια από τον κ. Μιχαηλίδη, με μοναδικό σκοπό να μετακυλήσουν τις ευθύνες που τους βαραίνουν και χωρίς να δίνουν το παραμικρό ίχνος ελπίδας για μια 2η ευκαιρία στην εταιρία αυτή» αναφέρεται. Αυτό, προστίθεται, αντικατοπτρίζεται από το γεγονός ότι αντί να ανασταλούν οι εμπορικές δραστηριότητες της εταιρίας, διαρρέουν στα ΜΜΕ ότι θα ανακαλέσουν διαπαντός την συγκεκριμένη άδεια.
 
«Ποια η ζημιά του κράτους και του κ. Μιχαηλίδη εάν δοθεί στην εταιρία και τους υπαλλήλους της μια ευκαιρία; Γιατί αποφάσισαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους, όπως τα ΜΜΕ διαρρέουν, ενώ τυχόν αναστολή της άδειας και προσφερόμενη είναι και δυνατότητες αναδιοργάνωσης δίνει;», διερωτώνται οι υπάλληλοι της Cobalt.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE