Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.
.jpeg)
«Στην βόρειο Αφρική, και στην Αίγυπτο υπάρχει το κοίτασμα Meleiha, για την εκμετάλλευση του οποίου διεξάγουμε αυτή την στιγμή από κοινού συνομιλίες με την αιγυπτιακή κυβέρνηση. Ελπίζω ότι η Eni σαν διαχειρίστρια εταιρεία του έργου θα τις ολοκληρώσει σύντομα και θα ξεκινήσουμε το έργο», επεσήμανε ο κ. Αλεκπέροφ.
Ο Πρόεδρος της Lukoil εξέφρασε την ελπίδα ότι η συμφωνία για τη σύσταση κοινής επιχείρησης με την Eni, η οποία θα δραστηριοποιηθεί στο Μεξικό, θα είναι έτοιμη κατά την επίσκεψη του Ιταλού Πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε στην Ρωσία, στις 24 Οκτωβρίου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




