ΚΥΠΡΟΣ: Το τεράστιο νέφος σκόνης που μας ταλαιπώρησε- ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Το τεράστιο νέφος σκόνης που μας ταλαιπώρησε-  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αισθητή είναι η μείωση της σκόνης στην ατμόσφαιρα την Παρασκευή (19/10), που ταλαιπώρησε αρκετές ομάδες πληθυσμού την Πέμπτη (18/10).

Όπως φαίνεται και στην πιο κάτω δορυφορική φωτογραφία της NASA την Πέμπτη (18/10), ένα τεράστιο πέπλο σκόνη είχε καλύψει μια περιοχή που καλύπτοντας την Τουρκία, την Κύπρο, τη Συρία, τον Λίβανο και το Ισραήλ.

Δορυφορική φωτογραφία της Παρασκευής (19/10), δείχνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει σκόνη στην περιοχή, με την κατάσταση όμως να είναι σαφώς καλύτερη.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

«Άνδρας επιφανής, ενάρετος και ωφέλιμος ο Γιώργος Βασιλείου» - Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον πρώην Πρόεδρο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η νεκρώσιμη ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργο Βασιλείου. Η ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, στον Στρόβολο.

BEST OF TOTHEMAONLINE