ΚΥΠΡΟΣ: Το τεράστιο νέφος σκόνης που μας ταλαιπώρησε- ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Το τεράστιο νέφος σκόνης που μας ταλαιπώρησε-  ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αισθητή είναι η μείωση της σκόνης στην ατμόσφαιρα την Παρασκευή (19/10), που ταλαιπώρησε αρκετές ομάδες πληθυσμού την Πέμπτη (18/10).

Όπως φαίνεται και στην πιο κάτω δορυφορική φωτογραφία της NASA την Πέμπτη (18/10), ένα τεράστιο πέπλο σκόνη είχε καλύψει μια περιοχή που καλύπτοντας την Τουρκία, την Κύπρο, τη Συρία, τον Λίβανο και το Ισραήλ.

Δορυφορική φωτογραφία της Παρασκευής (19/10), δείχνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει σκόνη στην περιοχή, με την κατάσταση όμως να είναι σαφώς καλύτερη.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE