ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινείται νομικά ο Μιχαηλίδης εναντίον των υπαλλήλων της Cobalt

Κινείται νομικά ο Μιχαηλίδης εναντίον των υπαλλήλων της Cobalt

Τη νομική οδό αναμένεται να πάρει ο  Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης, για την επιστολή που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής 19/10 οι υπάλληλοι της Cobalt.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των υπαλλήλων της αεροπορικής εταιρείας, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως κατανοεί την απογοήτευσή τους, αλλά «αυτή η ανακοίνωση είναι επίθεση κατά εμένα» αναφέροντας πως θα ζητήσει νομική συμβουλή από δικηγόρους για τα επόμενα του βήματα.

Παράλληλα απέρριψε τα όσα του καταλογίζουν οι υπάλληλοι και ανέφερε πως είναι όλα κατασκευάσματα για να δικαιολογηθεί η θέση και οι πράξεις που οδήγησαν την εταιρεία στο τέλος της.

Υπενθυμίζουμε πως με ανακοίνωσή τους οι υπάλληλοι της Cobalt, ανέφεραν πως τα επιχειρήματα του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών Αλέκου Μιχαηλίδη αναφορικά με την Cobalt Air «στερούνται κάθε σοβαρότητας».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top