ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν κρατικές λιμουζίνες άνω των 20 αλόγων

ΚΥΠΡΟΣ: Ζητούν κρατικές λιμουζίνες άνω των 20 αλόγων

Κατέθεσε πρόταση νόμου στην χθεσινή (19/10) Ολομέλεια της Βουλής ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Γιώργος Γεωργίου.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» το Σάββατο (20/10), ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, κατέθεσε πρόταση νόμου για αύξηση του κυβισμού των κρατικών λιμουζίνων εξηγώντας πως έχουν χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμων και χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Όπως είπε ο κ. Γεωργίου, «η εν λόγω τροποποίηση κρίνεται αναγκαία καθότι με την ισχύουσα νομοθεσία κρίνεται, ότι δεν εξυπηρετείται ο αρχικός σκοπός για τον οποίο είχαν θεσμοθετηθεί οι σχετικοί περιορισμοί που ήταν η εξοικονόμηση κρατικών πόρων και η προστασία του περιβάλλοντος, αφού λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας, οχήματα με υψηλότερο κυβισμό δύναται να έχουν χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από άλλα οχήματα με χαμηλότερο κυβισμό».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE