Αλλάζει τηλεοπτική στέγη η Βαλεντίνα Σοφοκλέους

Αλλάζει τηλεοπτική στέγη η Βαλεντίνα Σοφοκλέους

Η δημοφιλής και αγαπητή ηθοποιός Βαλεντίνα Σοφοκλέους θα συμμετάσχει με ένα ρόλο που σίγουρα θα συζητηθεί στην καθημερινή κωμική σειρά του Σίγμα «Παντρεμένοι και οι δύο».

Σύμφωνα με το ένθετο περιοδικό του Φιλελεύθερου «Tv Mania» μετά την Έλενα Ευσταθίου και τον Μιχάλη Μουστάκα που επιστρατεύτηκαν από την παραγωγή σε μια προσπάθεια να σώσουν τα νούμερα της σειράς η Βαλεντίνα Σοφοκλέους ετοιμάζεται να εισέλθει.

Παρά το γεγονός ότι την βλέπουμε στην σειρά του ΑΝΤ1 «La Pasta pomilώri» η ηθοποιός σύμφωνα με το περιοδικό θα προσφέρει πολλές ανατροπές στην σειρά του Σίγμα που θα χαρίσουν άφθονο γέλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE