ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς διπλό θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρό ζευγάρι σε δρόμο «λαιμητόμο»

ΠΑΦΟΣ: Δυστυχώς διπλό θανατηφόρο τροχαίο- Νεκρό ζευγάρι σε δρόμο «λαιμητόμο»

Νεκρό, εντοπίστηκε ζεύγος τουριστών που επέβαινε οχήματος  το οποίο κατέπεσε σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων στην τοποθεσία "Κακοσκαλί" στην περιοχή Λουτρών της Αφροδίτης στη Πάφο.

Οι σοροί των δύο, ενός άντρα και μιας γυναίκας παραλήφθηκαν από σκάφος της λιμενικής και μεταφέρονται στο λιμανάκι του Λατσιού.
Στην σκηνή έχουν φτάσει και ασθενοφόρα για την μεταφορά τους στο ΓΝ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα συνέβη στην περιοχή Λουτρά της Αφροδίτης στον Ακάμα όταν πολίτης  γύρω στις 14:15 ενημέρωσε την Αστυνομία ότι είδε όχημα ενοικιάσεως σε γκρεμό στην τοποθεσία "Κακοσκαλί" στην περιοχή Λουτρών της Αφροδίτης στη Πάφο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς , η λιμενική αστυνομία και το Νοσοκομείο Πόλης. 

O πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Νέου Χωρίου Ανδρέας Χριστοδούλου εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο δρόμο “λαιμητόμο” αφού είναι πολύ στενός. Το θέμα συνέχισε, τέθηκε εκτενώς από πλευράς του στην πρόσφατη  σύσκεψη του ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.