Το… πήρε απόφαση κι ο Αυγουστή! – Τι ΣΠΑΝΙΟ έκανε μετά το 3-0

Το… πήρε απόφαση κι ο Αυγουστή! – Τι ΣΠΑΝΙΟ έκανε μετά το 3-0

Ο Απόλλωνας «καθάρισε» νωρίς το παιχνίδι με τον Ερμή, αφού από το 12ο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, με την ομάδα της Αραδίππου μάλιστα, να αγωνίζεται από το 9΄ με δέκα παίκτες!

Παρ΄ όλα αυτά, ο Σωφρόνης Αυγουστή συνέχιζε να αντιμετωπίζει το παιχνίδι σα να είναι στο 0-0, όμως μετά το 3-0 από τον Περέιρα στο 34΄, κάθισε στον πάγκο της ομάδας του και παρακολουθεί από εκεί το υπόλοιπο του αγώνα, κάτι που δεν το συνηθίζει, αφού σε όλα τα ματς είναι όρθιος.

Προφανώς, το πήρε κι αυτός απόφαση ότι μετά το 3-0, «τελείωσε» οριστικά η υπόθεση νίκη και δεν χρειάζοταν άλλο να… αγχώνεται!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE