ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο νεκρών

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των δύο νεκρών

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για τους Μορόζωφ Γιούρι , 58 ετών,  και την Ελίνα Σιουγκιούεφσκα 48 ετών από την Ρωσία που είχαν επισκεφτεί πριν από λίγες μέρες την Πάφο για ολιγοήμερες διακοπές και διέμεναν σε ξενοδοχείο .

 Το ζεύγος αναμένετο να αναχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη. 

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό του άνδρα, 58 χρόνων και της συζύγου του, 48 χρόνων, χρησιμοποιήθηκε από μέλη του Πυροσβεστικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς ειδικό μικρό όχημα διάσωσης για την κάλυψη των δύσκολων διαδρομών του Ακάμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE