ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Χειροπέδες σε 46χρονο- Οδηγούσε μεθυσμένος

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Χειροπέδες σε 46χρονο- Οδηγούσε μεθυσμένος

Ανδρας ηλικίας 46 χρόνων από το Παραλίμνι συνελήφθη από την Αστυνομία όταν εντοπίστηκε με 132μg αλκοόλης στο αίμα του αντί 22μg.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου ανέκοψαν γύρω στις 8.30 χθες βράδυ στην οδό Θράκης στο Παραλίμνι, αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος κάτοικος Παραλιμνίου.

Στον 46χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 118μg αντί 22μg και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοτέστ με ένδειξη 132μg αντί 22μg.

Ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE