ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Δύο εκατομμύρια ευρώ σε ασφαλτοστρώσεις για το ΣΥΠΑ

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ: Δύο εκατομμύρια ευρώ σε ασφαλτοστρώσεις για το ΣΥΠΑ

500 χιλ. ευρώ σε ασφαλτοστρώσεις ξεκινά από την Δευτέρα (21/10) ο Δήμος Γεροσκήπου.

Επιπρόσθετα έργο ασφαλτοστρώσεων κόστους μισού εκατομμυρίου ευρώ ξεκινά αύριο ο Δήμος Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως λόγω των κακοτεχνιών που άφησε στις εργασίες του το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Πάφου η τοπική αρχή ήδη έχει καταβάλει το χρηματικό ποσό του 1,5 εκ. ευρώ για την ασφαλτόστρωση των δρόμων στο Δήμο Γεροσκήπου.

Εξήγησε ωστόσο,πως οι δρόμοι στην δημαρχούμενη περιοχή της Γεροσκήπου ακόμη δεν έχουν αποπερατωθεί και επιβάλλεται η περαιτέρω συνέχιση του έργου της ασφαλτόστρωσης.

Απηύθυνε επίσης έκκληση προς αυτούς που κατασκευάζουν μεγάλα έργα τύπου ΣΑΠΑ και άλλα να είναι προσεκτικοί στις επιβλέψεις τους ούτως ώστε να μην αφήνουν εκκρεμότητες και κακοτεχνίες στα οδικά δίκτυα και όπου αλλού διεξάγουν εργασίες.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE