Ακιντζί: «Eνδεχόμενο να ανοίξουν τα οδοφράγματα Δερύνειας και Απλικίου τον Νοέμβριο»

Ακιντζί: «Eνδεχόμενο να ανοίξουν τα οδοφράγματα Δερύνειας και Απλικίου τον Νοέμβριο»

Υπάρχει το ενδεχόμενο τα οδοφράγματα της Δερύνειας και του Απλικίου να ανοίξουν τον ερχόμενο μήνα, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Σύμφωνα με τον παράνομο Μπαϊράκ, μιλώντας στα κατεχόμενα ο κ. Ακιντζί εξέφρασε την ελπίδα όπως η ημερομηνία διάνοιξης των οδοφραγμάτων να ξεκαθαρίσει στη συνάντηση που θα έχει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Παρασκευή και πρόσθεσε πως η ημερομηνία μπορεί να είναι εντός Νοεμβρίου.

Όπως είπε, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο στην διάνοιξη των οδοφραγμάτων και οι διαβουλεύσεις με την ε/κ πλευρά συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE