Παιχνίδι ΚΕΝΤΡΟΥ και ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ οι μεγάλες φάσεις!

Παιχνίδι ΚΕΝΤΡΟΥ και ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ οι μεγάλες φάσεις!

Το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ ολοκληρώθηκε με το αποτέλεσμα να είναι στο 0-0.

Η ΑΕΛ στην έναρξη της αναμέτρησης πατούσε καλύτερα, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσε με ορθόδοξο τρόπο να αναπτυχθεί. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε την δημιουργία που θα ήθελε ο προπονητής του, δεν είχε κάθετες πάσες και είχε μπλοκαριστεί από τα καλά μαρκαρίσματα των παικτών του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ενώ τα λεπτά κυλούσαν το σκηνικό δεν άλλαζε. Η γηπεδούχος ομάδα του Τραμεζάνι με βαθιές μπαλιές ήθελε να γίνει επικίνδυνη όμως η ΑΕΛ κρατούσε καλά στα αμυντικά της καθήκοντα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν γρήγορες εναλλαγές της μπάλας να πιάσουν στον ύπνο την άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ πήγε να ανεβάσει στροφές στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους όμως δεν κατάφερε να φτιάξει κάποια αξιόλογη ευκαιρία πέρα από αυτή του Καζού στο 43′.

Γενικά το πρώτο ημίχρονο ήταν παιχνίδι κέντρου, απουσίαζαν οι μεγάλες ευκαιρίες και έτσι το σφύριγμα της ανάπαυλας βρήκε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ στο 0-0.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE