ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Κρύβονταν σε ντουλάπες για να «περάσει το κακό» - Έτσι ξημέρωσε στην περιοχή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Κρύβονταν σε ντουλάπες για να «περάσει το κακό» - Έτσι ξημέρωσε στην περιοχή- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μεγάλες καταστροφές άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος που έπληξε τους Αγίους Τριμιθιάς κάτι που αποδεικνύεται και από τις εικόνες στην περιοχή, το πρωί της Δευτέρας (22/10).

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από την REACTION Cyprus, το πρωί της Δευτέρας (22/10) από τους Αγίους Τριμιθιάς καταδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε στην περιοχή ο ανεμοστρόβιλος.

Μιλώντας στο Τρίτο ραδιόφωνο του ΡΙΚ το πρωί της Δευτέρας (22/10) o εκτελεστικός διευθυντής της REACTION, κ. Μάριος Σταύρου, ανάφερε ότι εθελοντές βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο, ενώ και το πρωί επισκέφθηκαν την περιοχή για να δουν πως μπορούν συνδράμουν και να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Συνεργεία καθαρίζουν δρόμους, ενώ γίνεται πλήρης απογραφή των ζημιών που άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος. 

Αναφέρθηκε μάλιστα σε μαρτυρίες κατοίκων, οι οποίοι δήλωναν σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη. Συγκλονιστικό είναι ότι κάποιοι, φοβούμενοι από τον ανεμοστρόβιλο, κρύφτηκαν σε ντουλάπες για να «περάσει το κακό» όπως δήλωσαν.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι, ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ατόμου. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου

Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρός 17χρονος σε αυλή σχολείου

Τραγωδία στην Πάφο με νεκρό 17χρονο ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής ενώ ήταν με φίλους του στο προαύλιο τεχνικής σχολής, έχασε τις αισθήσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE