Εκατομμύρια η περιουσία που άφησε στον Δήμο Λεμεσού ο τηλεοπτικός Ραούκκας

Εκατομμύρια η περιουσία που άφησε στον Δήμο Λεμεσού ο τηλεοπτικός Ραούκκας

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος εγκατέλειψε τα εγκόσμια κάνοντας φτωχότερο τον καλλιτεχνικό κόσμο του νησιού μας, αλλά κάνοντας μια δωρεά εκατομμυρίων στον Δήμο Λεμεσού. 

Ο Κύπριος ηθοποιός καθιερώθηκε στο κοινό με την γνωστή ατάκα  «ε… Σολωμό…» από την σειρά του ΡΙΚ «Οικογένεια Σολωμού» που μεταδόθηκε για πρώτη φορά το 1979. 

Την θλίψη τους από το θάνατο του ηθοποιού και μέγα δωρητή του Δήμου Λεμεσού, Χρήστου Παπαδόπουλου, εκφράζουν ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Σχετικό άρθρο: «Μαύρα μαντάτα»: Έφυγε από τη ζωή σπουδαίος Κύπριος ηθοποιός- Έπαιξε με επιτυχία στην «Aιγια Fuxia»

Μετά το θάνατο της αδελφής του, ο γνωστός Λεμεσιανός ηθοποιός είχε δωρίσει στο Δήμο, το 2016, το πατρικό τους σπίτι, εκτιμημένης αξίας 3,2 εκατομμυρίων ευρώ και τότε ο Δήμος Λεμεσού ανακήρυξε τον ίδιο και την αδελφή του σε Μεγάλους Ευεργέτες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

Η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διακυβέρνηση μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή διαβεβαίωσης, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, του νέου Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία της ΕΦ, τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

BEST OF TOTHEMAONLINE