Nέα τραγωδία στα τουρκικά παράλια: Βυθίστηκε πλοιάριο με μετανάστες

Nέα τραγωδία στα τουρκικά παράλια: Βυθίστηκε πλοιάριο με μετανάστες

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα πλοιάριο που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τις δυτικές ακτές της Τουρκίας, κοντά στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός), ανακοίνωσε η τουρκική ακτοφυλακή.

Δεκαεπτά άνθρωποι που επέβαιναν στο πλοιάριο διασώθηκαν και τρεις κατάφεραν να φτάσουν στην στεριά μόνοι τους κολυμπώντας, σύμφωνα με την ακτοφυλακή.

Δύο από αυτούς πέθαναν στη συνέχεια στο νοσοκομείο, πρόσθεσε η ακτοφυλακή, η οποία δεν διευκρίνισε τις εθνικότητες των μεταναστών.

Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται καθώς υπάρχει πιθανότητα να αγνοούνται κάποιοι επιβάτες του πλοιαρίου, σύμφωνα και πάλι με την ακτοφυλακή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

«Κλείδωσε» η κοινή συνάντηση Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν με Ολγκίν

Στις 11 Δεκεμβρίου θα επισκεφθούν από κοινού οι δύο ηγέτες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, τη Διερευνητική Επιτροπή για τους Αγνοούμενους και ακολούθως θα έχουν κοινή συνάντηση υπό την καθοδήγηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εκπροσώπου  των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE