Επανέναρξη των μαθημάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Δωρεάν Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών» στο KES College

Επανέναρξη των μαθημάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος   «Δωρεάν Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών»  στο KES College

Το KES College ως ο Τελικός δικαιούχος του Προγράμματος «Δωρεάν Εκμάθηση Ελληνικής Γλώσσας σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών - ΥΤΧ», μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενοι κύκλοι μαθημάτων, ανακοινώνει την έναρξη του 4ου κύκλου μαθημάτων του ιδίου Προγράμματος για την περίοδο Σεπτέμβριος 2018 μέχρι το Δεκέμβριο 2018.

Τα μαθήματα προσφέρονται στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου στη Λευκωσία, δύο φορές την εβδομάδα και το προσφερόμενο επίπεδο για αυτή τη περίοδο είναι το Α2. Επίσης, οι συμμετέχοντες που θα πετύχουν στην τελική εξέταση θα πάρουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και δωρεάν tablet ως επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Σημαντικό να αναφερθεί ότι το KES College ως ο Τελικός δικαιούχος του εν λόγω Προγράμματος, συνεργάζεται για την υλοποίηση του προγράμματος με το ερευνητικό κέντρο CARDET, την Innovade και εταίρους το Δήμο Αγίου Δομετίου, το Δήμο Αγίου Αθανασίου, το Δήμο Δερύνειας και το Δήμο Πάφου.

Το έργο, συγχρηματοδοτείται κατά 90% από το Ταμείο Ασύλου και Μετανάστευσης της ΕΕ και κατά 10% από την Κυπριακή Δημοκρατία και τελεί υπό τη διαχειριστική εποπτεία της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.