ΦΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: “Κανένας λόγος ανησυχίας για τα παρακείμενα υποστατικά”- Επίσημη ενημέρωση

ΦΩΤΙΑ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ: “Κανένας λόγος ανησυχίας για τα παρακείμενα υποστατικά”- Επίσημη ενημέρωση

Κατάσβεση της φωτιάς, η οποία ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/10) σε κουζίνα εστιατορίου στους Αγίους Ομολογητές στην Λευκωσία, επιχειρείται από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία (στις 12:20), αναφέρει καταρχήν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, ούτε απειλούνται παρακείμενα υποστατικά, ενώ δύο οχήματα της Υπηρεσίας, βρίσκονται στο σημείο.

Λόγω των πυκνών καπνών, γίνεται χρήση αναπνευστικού εξοπλισμού από τους πυροσβέστες οι οποίοι επιχειρούν κατάσβεση της φωτιάς, η οποία ξεκίνησε από την κουζίνα του εστιατορίου.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE