Ανεμοστρόβιλος και στα κατεχόμενα - Μεγάλες ζημίες

Ανεμοστρόβιλος και στα κατεχόμενα - Μεγάλες ζημίες

Ο ανεμοστρόβιλος, αυτή τη φορά στον Κορμακίτη όπως γράφει η Γενί Ντουζέν, προκάλεσε πολλές ζημιές στο πέρασμά του. Σημειώνεται ότι ανεμοστρόβιλος είχε εμφανιστεί την προηγούμενη εβδομάδα και στην Ακανθού.

Δεκάδες ελαιόδεντρα ξεριζώθηκαν, θερμοκήπια καταστράφηκαν, ντοματιές ξηλώθηκαν από το χώμα και ηλεκτρικά καλώδια κόπηκαν γράφει η τ/κ εφημερίδα, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου από τα Λιβερά και τον Κορμακίτη.

Οι περισσότερες ζημιές, σημειώνει, ήταν στον Κορμακίτη αλλά και οι κάτοικοι στα Λιβερά πέρασαν στιγμές τρόμου. Στον Κορμακίτη ο ανεμοστρόβιλος μετακίνησε 300 μέτρα και ένα ρυμουλκό.

Η Γενί Ντουζέν γράφει επίσης πως η χθεσινή ξαφνική νεροποντή προκάλεσε προβλήματα στο οδικό δίκτυο, κυρίως στην περιοχή Μόρφου – Λευκωσίας. Στη Λευκωσία πλημμύρισαν πολλά σπίτια και δρόμοι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect