Ανεμοστρόβιλος και στα κατεχόμενα - Μεγάλες ζημίες

Ανεμοστρόβιλος και στα κατεχόμενα - Μεγάλες ζημίες

Ο ανεμοστρόβιλος, αυτή τη φορά στον Κορμακίτη όπως γράφει η Γενί Ντουζέν, προκάλεσε πολλές ζημιές στο πέρασμά του. Σημειώνεται ότι ανεμοστρόβιλος είχε εμφανιστεί την προηγούμενη εβδομάδα και στην Ακανθού.

Δεκάδες ελαιόδεντρα ξεριζώθηκαν, θερμοκήπια καταστράφηκαν, ντοματιές ξηλώθηκαν από το χώμα και ηλεκτρικά καλώδια κόπηκαν γράφει η τ/κ εφημερίδα, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες από το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου από τα Λιβερά και τον Κορμακίτη.

Οι περισσότερες ζημιές, σημειώνει, ήταν στον Κορμακίτη αλλά και οι κάτοικοι στα Λιβερά πέρασαν στιγμές τρόμου. Στον Κορμακίτη ο ανεμοστρόβιλος μετακίνησε 300 μέτρα και ένα ρυμουλκό.

Η Γενί Ντουζέν γράφει επίσης πως η χθεσινή ξαφνική νεροποντή προκάλεσε προβλήματα στο οδικό δίκτυο, κυρίως στην περιοχή Μόρφου – Λευκωσίας. Στη Λευκωσία πλημμύρισαν πολλά σπίτια και δρόμοι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE