ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ τιμές στο στοίχημα για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα! – PICS

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ τιμές στο στοίχημα για να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα! – PICS

Σχεδόν… απίθανο θεωρούν οι στοιχηματικές εταιρείες να χάσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, με την απόδοσή του να “παίζει” στο 1,35-1,40!

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει την επέλαση του στο πρωτάθλημα, καθώς ούτε ο Άρης κατάφερε να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του.

Με 7/7 νίκες -μεταξύ αυτών και τρία ντέρμπι- που συνιστούν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία των “ασπρόμαυρων”, όχι μόνο… εξαφανίστηκε το -2 με το οποίο μπήκαν στη φετινή σεζόν, αλλά έχουν ήδη “χτίσει” και διαφορά έξι βαθμών από τους βασικούς ανταγωνιστές τους για την κατάκτηση του τίτλου, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, όση απόσταση τους χωρίζει και από τη μεγάλη φετινή έκπληξη, τον Παναθηναϊκό, τον οποίο φιλοξενούν σε μία εβδομάδα.

Από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ πρόβαλε ως το φαβορί για το πρωτάθλημα από τις στοιχηματικές εταιρείες, παρότι δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο, με τον πρώτο λόγο να έχει πάντα εκείνος που καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Από το 2+ ωστόσο η απόδοση για κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Θεσσαλονικείς έχει πλέον καταποντιστεί έπειτα το διπλό στο “Βικελίδης” και τη νέα απώλεια του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, σε σημείο που να θεωρείται ότι θα αποτελέσει έκπληξη… μυθικών διαστάσεων το να μην κόψει πρώτη το νήμα η ομάδα του Λουτσέσκου.

Κάτι μάλλον λογικό άλλωστε αν αναλογιστούμε το γεγονός της διαφοράς που έχει χτίσει ο Δικέφαλος, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που έχει βγάλει.

Συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ “παίζεται” στο 1,35 με 1,40, όταν πριν διεξαχθεί η 7η αγωνιστική δινόταν περίπου στο 1,65, απόδοση φυσικά που αποτελεί ρεκόρ στα στοιχηματικά χρονικά για τους “ασπρόμαυρους” κι οδεύουν ολοταχώς στο να… κλειδώσουν τα στοιχήματα για τον πρωταθλητή!

Όσο για τους έτερους διεκδικητές του τίτλου; Ο Ολυμπιακός “πληρώνει” στο 6,00 ενώ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ βρίσκεται μεταξύ 8,00 και 11,00, παρότι ισόβαθμη των Πειραιωτών!

Τέταρτος στην κούρσα έρχεται ο Παναθηναϊκός που στο… χορτάρι θα ήταν 2ος βαθμολογικά, με απόδοση στο 20,00-26,00 κι έπονται ο Ατρόμητος (34,00-40,00) -παρότι με νίκη σήμερα θα πιάσει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή- κι ο Άρης (75,00-81,00).

Δείτε ενδεικτικά κάποιες αποδόσεις που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Πρώην επίτροπος Βασιλείου: «Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία η ΕΕ, όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία, χαρακτήρισε η Ανδρούλα Βασιλείου την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση λόγω των μεγάλων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν όλες οι χώρες, ανέφερε σε συνέντευξή της στο ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top