ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Άλλος στη θέση του θα πέθαινε -Δόξα τω Θεώ τη γλύτωσε με κατάγματα στο πρόσωπο

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Άλλος στη θέση του θα πέθαινε -Δόξα τω Θεώ τη γλύτωσε με κατάγματα στο πρόσωπο

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης, παραμένει ο 41χρονος μοτοσικλετιστής, στρατιωτικός των Βρετανικών Βάσεων, μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον δρόμο Παρεκκλησιάς- Κελλακίου.

Νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline την Δευτέρα (22/10) από αρμόδια πηγή, ανέφερε ότι η κατάσταση υγείας του 41χρονου έχει σταθεροποιηθεί παρά τα σοβαρά τραύματα που φέρει, κυρίως στο κεφάλι.

Πάντως, όπως μας λέχθηκε, το γεγονός ότι ο μοτοσικλετιστής έφερε ειδική προστατευτική στολή και κράνος, φαίνεται να έπαιξε καταλυτικό ρόλο, στο να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (21/10) στον δρόμο Παρεκκλησιάς Κελλακίου, της επαρχίας Λεμεσού, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος στρατιωτικός τον Βάσεων, συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 38χρονος.

Διαβάστε επίσης: ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Κρίσιμα ο 41χρονος μοτοσικλετιστής- Εσπευσμένα στο Γ.Ν Λευκωσίας

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο, μεταφέροντας αρχικά τον μοτοσικλετιστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου και παραμένει.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Η άτυπη συνάντηση της Γενεύης θα δώσει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, δήλωσε την Παρασκευή ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE