ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΘΕΟΜΗΝΙΑ: Συγκινητική χειρονομία νεόνυμφης που είδε τους καλεσμένους της να είναι ανάμεσα στους πληγέντες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΘΕΟΜΗΝΙΑ: Συγκινητική χειρονομία νεόνυμφης που είδε τους καλεσμένους της να είναι ανάμεσα στους πληγέντες

Είναι μια από τις ιστορίες που πρέπει να λέγονται. Ειδικά στις μέρες μας που η ανθρωπιά και το ήθος εκλείπουν…

Την Κυριακή (21/10), κοπέλα από τους Αγιούς Τριμιθιάς τελούσε τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της στο συγκεκριμένο χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Δυστυχώς, αρκετοί συγγενείς της δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο ευτυχέστερο γεγονός της ζωής της, καθώς είχαν πληγεί από τον ανεμοστρόβιλο που παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του.

Ο γάμος έγινε και την επομένη η νεόνυμφη είχε στο μυαλό της πώς να εξυπηρετήσει τους πληγέντες συγγενείς και συγχωριανούς της. Έτσι πήρε σβάρνα τους δρόμους και μοίραζε φαγητό που περίσσεψε από την ημέρα του γάμου της σε όσους μετρούσαν τις πληγές τους και δεν είχαν χρόνο να μαγειρέψουν.

Εμείς θα της ευχηθούμε ολόψυχα, βίον ανθόσπαρτον! Με τέτοια ψυχή, είμαστε σίγουροι πως θα έχει τέτοιο βίο!

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE