ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Ψάχνουν τον ιδιοκτήτη σκύλου που χάθηκε μετά τον ανεμοστρόβιλο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΑΓ. ΤΡΙΜΙΘΙΑΣ: Ψάχνουν τον ιδιοκτήτη σκύλου που χάθηκε μετά τον ανεμοστρόβιλο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φιλικό σκυλάκι βρέθηκε στους Αγίους Τριμιθιάς μετά την θεομηνία, με τους «διασώστες» του να αναζητούν τους ιδιοκτήτες του.

Μετά τον ανεμοστρόβιλο της Κυριακής 21/10, ένας σκύλος βρέθηκε να περιπλανιέται – φανερά αποπροσανατολισμένος – στα χωράφια των Αγίων Τριμιθιάς.

Οι πολίτες που εντόπισαν το ζωντανό, ανάρτησαν φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες του.

Το σκυλάκι περιγράφεται ως αρκετά φιλικό, ενώ όπως αναφέρεται στην ανάρτηση δεν φέρει κολλάρο.

Δείτε τις φωτογραφίες του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.