ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί δυο 47χρονες – Τις «τσάκωσαν» να πωλούν γυναίκες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο κελί δυο 47χρονες – Τις «τσάκωσαν» να πωλούν γυναίκες

Υπόθεση εμπορίας προσώπων διερευνά η Αστυνομία εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 47χρόνων.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε τη Δευτέρα 22/10 αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 47 ετών, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας προσώπων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης, μαστροπείας, διατήρησης οίκου ανοχής και αποζείν από κέρδη πορνείας.

Οι δύο 47χρονες συνελήφθησαν βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, μετά από συντονισμένη επιχείρηση έρευνας σε δύο κατοικίες στην επαρχία Λευκωσίας, που διενήργησαν την Κυριακή 21/10 μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και του ΟΠΕ Λευκωσίας.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE