Οι δηλώσεις του «χρυσού» σκόρερ

Οι δηλώσεις του «χρυσού» σκόρερ

Ο χρυσός σκόρερ της Αλκής Ορόκλινης, του εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο FC, Ματίας Σπόλιαριτς, με το πέρας της αναμέτρησης, δήλωσε στη Cytavision:

«Δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξελθουμε. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Ελπίζω να έρθουν και άλλα γκολ από εμένα και να μείνει στην κατηγορία η Αλκη. Πάντα είναι καλό να παίρνω όσα περισσότερα λεπτά γίνεται».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE