ΠΑΦΟΣ: Πήγαν για σύλληψη υπόπτου και τους επιτέθηκε- Φέρεται να ‘ρήμαξε’ δικηγορικό γραφείο

ΠΑΦΟΣ: Πήγαν για σύλληψη υπόπτου και τους επιτέθηκε- Φέρεται να ‘ρήμαξε’ δικηγορικό γραφείο

Αντιστάθηκε στη σύλληψη την Δευτέρα (22/10), ύποπτος ηλικίας 42 ετών, για την υπόθεση διάρρηξης και κλοπής δικηγορικού γραφείου στην Πάφο στις 19/10.

Στη σύλληψη ενός 42χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διάρρηξη δικηγορικού γραφείου, κλοπή, απειλητικά τηλεφωνήματα, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, κακόβουλη ζημιά, απειλές για βιαιοπραγία, πλαστοπροσωπία, κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων, επίθεση εναντίον αστυνομικού και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη δικηγορικού γραφείου και η κλοπή από το γραφείο που διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου είχε γίνει στις 19 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ιδιοκτήτρια του δικηγορικού γραφείου και την καταγγελία της στην Αστυνομία, ο δράστης εισήλθε στο δικηγορικό γραφείο που διατηρεί στην Πάφο και της απέσπασε κομπιούτερ και διάφορα έγγραφα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στο γραφείο της.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.