ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Του φόρεσαν χειροπέδες μόλις πάτησε το πόδι του στην Κύπρο

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Του φόρεσαν χειροπέδες μόλις πάτησε το πόδι του στην Κύπρο

Γύρω στις 1.30μ.μ., της Δευτέρας (22/10), 48χρονος Ρώσος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας. Κατά το διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του βρίσκονταν στον κατάλογο απαγορευμένων προσώπων, αφού εναντίον του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης σε σχέση με το αδίκημα της απάτης σοβαρής μορφής.

Ο 48χρονος συνελήφθη βάσει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Την Τρίτη (23/10), αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έναρξη της διαδικασίας έκδοσής του.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE