ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συγκρούστηκε με φορτηγό- Η κατάσταση του τραυματία

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Συγκρούστηκε με φορτηγό- Η κατάσταση του τραυματία

Ευχάριστα τα νέα για τον τραυματία, στο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 7:30 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Πάφου, λόγω του οποίου προκλήθηκε τροχαία κίνηση μέχρι να μετακινηθούν τα οχήματα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ThemaOnline, ο οδηγός του σαλούν οχήματος, είχε τραυματιστεί αλλά ευτυχώς ελαφρά.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 7:30, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται όχημα σαλούν συγκρούστηκε με φορτηγό. Λόγω του τροχαίου, είχε κλείσει μέρος του αυτοκινητόδρομου, προκαλώντας ταλαιπωρία στους διερχόμενους οδηγούς, μέχρι τις 8:15 περίπου που δόθηκε ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία.

Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE