Μία μόνο προσφορά για ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου-Στασικράτους-Ευαγόρου

Μία μόνο προσφορά για ανάπλαση του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου-Στασικράτους-Ευαγόρου

Μία και μοναδική προσφορά υποβλήθηκε για τη β’ φάση του έργου της ολοκληρωμένης ανάπλασης του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου-Στασικράτους-Ευαγόρου, από την κοινοπραξία CYBARCO – A. PANAYIDES 13/2018 JV.

 

 
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας, οι προσφορές  για το έργο της ολοκληρωμένης ανάπλασης του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου Γ’-Στασικράτους-Ευαγόρου για την ενίσχυση της βιώσιμης κινητικότητας-κατασκευαστική Φάση Β, ανοίχθηκαν την περασμένη Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου.
 
Η φάση β’ του έργου περιλαμβάνει τη Λεωφόρο Μακαρίου (τμήμα) και τις οδούς Αναστασίου Λεβέντη, Αρνάλδας, Γρηγορίου Ξενοπούλου, Στασάνδρου (τμήμα)  και τμήματα των οδών Άννης Κομνηνής, Ήρας, Μπουμπουλίνας και Αγίας Ελένης από τη συμβολή τους με τη Λεωφόρο Μακαρίου, μέχρι τη συμβολή τους με την οδό Στασάνδρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE