1,7% για την κυπριακή εκπομπή με την πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια

1,7% για την κυπριακή εκπομπή με την πρωτοκλασάτη παρουσιάστρια

Ποια είναι η εκπομπή που έγραψε μόλις 1,7%;

Η «EU4U» είναι ο τίτλος της εκπομπής της Βίβιαν Κανάρη στο ΡΙΚ. Πρόκεται για μια  πολιτικό-κοινωνική εκπομπή για την Ευρώπη που κατάφερε να γράψει μόλις 1,7%.

Η εν λόγω εκπομπή περιλαμβάνει αφιερώματα, συζητήσεις, ρεπορτάζ και αποστολές, που αναδεικνύουν τον  πολυδιάστατο ρόλο της Ευρώπης και του Κοινοβουλίου της στη ζωή της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα νούμερα της εκπομπής ο πολυδιάστατος ρόλος της Ευρώπης στο νησί μας δεν ενδιαφέρει κανέναν Κύπριο.

Το σχόλιο του Μαρίνου Νομικού στην στήλη του στο Tv Μανία ‘«EU4U» η νέα εκπομπή – αγγαρεία του ΡΙΚ με θέματα Ε.Ε που δεν βλέπει κανένας και με τίτλο που υποκρίνεται πως το αλήστου μνήμης «4U2» (με Χάματσο και Ιακωβίδου δεν υπήρξε ποτέ)’.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE