Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Ο λόγος γίνεται για την Μαρίνα Φιλιππίδου, η οποία σε λίγες μέρες έχει πρεμιέρα με το μιούζικαλ «Η σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών», μια παραγωγή του Methodius Theatre.
To μιούζικαλ «Η Σταχτοπούτα και το σπαθί των ευχών» είναι βασισμένο στο γνωστό παραμύθι της Σταχοπούτας, σε μια ιδιαίτερη, φρέσκα, μοντέρνα ελληνική διασκευή και η Μαρίνα Φιλιππίδου-Θεοχάρους πρωταγωνιστεί.
Μέσω ενός instastory μοιράστηκε τον τραυματισμό της στο χέρι, με την διάγνωση του γιατρού «οξεία τενοντίτιδα».
Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε με χιούμορ: «Την κάτσαμε την βάρκα» και «Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύριες».
Εμείς της ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις