ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Κρατούμενοι έδωσαν τα μεροκάματα τους για τον ΠΑΣΥΚΑΦ

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Κρατούμενοι έδωσαν τα μεροκάματα τους για τον ΠΑΣΥΚΑΦ

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα (Τρίτη 23/10), στο Τμήμα Φυλακών συνάντηση μεταξύ της Διευθύντριας του Τμήματος Φυλακών κας Άννας Αριστοτέλους και της Προέδρου του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ. κας Άννας Αχιλλεούδη.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών δείχνοντας, ακόμη μια φορά, την ευαισθησία τους σχετικά με τα θέματα που αφορούν τον καρκίνο ο οποίος επηρεάζει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, συμμετείχε για άλλη μια χρονιά στον παγκύπριο έρανο «Μαζί στη Ζωή».

Παράλληλα, οι κρατούμενοι με δική τους πρωτοβουλία αποφάσισαν να προσφέρουν τα ημερομίσθια από την εργασία τους, αλλά και ποσό χρημάτων από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στον έρανο με στόχο τη συλλογή χρημάτων για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται μέσα από το επίπεδο πολιτισμού των Φυλακών της και οι κρατούμενοι μας, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη τους προς τους συνανθρώπους μας, συγκέντρωσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 1230 ευρώ, το οποίο παραδόθηκε στην Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE