Περνά από την Κύπρο ο «Ορέστης» - Πότε αναμένεται κακοκαιρία

Περνά από την Κύπρο ο «Ορέστης» - Πότε αναμένεται κακοκαιρία

Το κύμα κακοκαιρίας στο οποίο δόθηκε το κωδικό όνομα «Ορέστης» από την Ελληνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, φτάνει στην Κύπρο την Τετάρτη (24/10).

Ο «Ορέστης» που πλήττει την Ελλάδα, αναμένεται ότι στην Κύπρο θα φτάσει εξασθενημένος, έτσι δεν θα προκαλέσει τόσο έντονα καιρικά φαινόμενα.  

Το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να γίνει αισθητό την Τετάρτη (24/10) αργά το απόγευμα και την Πέμπτη (25/10) θα υποχωρήσει.

Σύμφωνα και με την πρόγνωση από το Τμήμα Μετεωρολογίας, ο καιρός την Πέμπτη (25/10) θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Ωστόσο, το απόγευμα θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση των φαινοµένων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE