ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ακολούθησε την γυναίκα του στο θάνατο ένα μήνα μετά

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΔΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Ακολούθησε την γυναίκα του στο θάνατο ένα μήνα μετά

Παρασύρθηκε μαζί με την γυναίκα του όταν διέρχονταν πεζοί την λεωφόρο Κολωνακίου στην Λεμεσό. 

Σύμφωνα με δελτίο της Αστυνομίας υπέκυψε στα τραύματά του, γύρω στις 14:00 της Δευτέρας (23/10), ο 86χρονος Φειδίας Αντωνίου από τη Λεμεσό, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μετά από τραυματισμό του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 20 Σεπτεμβρίου 2018, στη Λεμεσό.

Συνεπεία του ιδίου δυστυχήματος, είχε χάσει τη ζωή της και η 80χρονη σύζυγος του Αντωνίου.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6π.μ. της 20ης Σεπτεμβρίου, στη λεωφόρο Κολωνακίου, στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε τον 86χρονο και την 80χρονη, οι οποίοι επιχειρούσαν να διασταυρώσουν το δρόμο πεζοί.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top