Τα συγχαρητήρια μετά το μεγάλο διπλό και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ενόψει ΑΠΟΕΛ

Τα συγχαρητήρια μετά το μεγάλο διπλό και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ενόψει ΑΠΟΕΛ

Τα αγωνιστικά νέα της Αλκής ενόψει ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

 Στο γήπεδο βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τη νίκη επί της Πάφου.

Ο Μαρλόν Σίλβα απείχε και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Ενόψει του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κυπριανού.

Για αύριο εχει παραχωρηθεί ρεπό ξεκούρασης από την τεχνική ηγεσία.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Κώστας Σακκάς, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση απέναντι στην Πάφο και για το σημαντικό τρίποντο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE